danskundervisning for udlændinge

& tyskundervisning

 

» Overnatning

De intensive tyskkurser hhv. danskkurser kan afholdes i din virksomhed eller i dit hjem, men der er også mulighed for overnatning i forbindelse med heldagskurser eller kurser, der varer flere dage.

Det er tit en god idé at kombinere et sprogkursus med overnatning - det giver den fornødne fred og ro til indlæringen af det nye stof og dermed et optimalt udbytte af kurset - men ikke mindst også fornyet energi til hverdagen.

Det kuperede Nordvest-Lolland med sine skove og herregårde, sine romantiske bindingsværkshuse og ældgamle gravhøje danner den ideelle ramme om de intensive sprogkurser. Her i disse dejlige, fredelige omgivelser har tiden stået stille, og alt ånder fred og ro. 10 minutter fra Ursula Behrles kursuslokale sejler færgerne til de idylliske, naturskønne øer Fejø og Femø i Smålandshavet nord for Lolland. Et besøg værd er også Reventlow-Museet i den gamle herregård Pederstrup kun 5 minutter fra kursuslokalet. Her kan man - efter undervisningen - slappe af i den dejlige park og få en kop kaffe i caféen. 

Ursula Behrle ligger langt væk fra stress og jag - og alligevel kun 2 timers transport fra København eller Odense. 

Overnatningsmuligheder til enhver smag og pengepung er findes i omgivelserne. Mine kunder anbefaler eksempelvis Hørlandsgaarden i Søllested og Skovridergaarden i Nakskov. 

Hørlandsgaarden er et lille, privat Bed & Breakfast-sted, der er indrettet i en charmerende, gammel gaard. Den ligger  i nærheden af Ursula Behrles eget undervisningslokale, som i øvrigt grænser op til en 18-hullers golfbane, Vestlollands Golfklub.

Hotel Skovridergaarden ligger i grønne omgivelser tæt ved Nakskov centrum. 

Naturligvis er jeg gerne behjælpelig med at booke overnatningen i forbindelse med dit sprogkursus. Afregningen foregår herefter direkte med overnatningsstedet. 

 

Kørselsvejledning

Sprogskolen Ursula Behrle ligger på Lolland-Falster. Nærmere betegnet i den nordvestlige del af Lolland. 

Til Ursula Behrle i Vesterborg:

Fra København kører du på E47 mod Rødby gennem Guldborgsund-tunnelen og videre, stadigvæk mod Rødby, indtil frakørsel 48. Her følger du vejen til Nakskov (nr. 9) ca. 15 km, til du ser skiltene "Vesterborg" og "Svinsbjerg". Her drejer du fra til højre og følger Vesterborgvejen ca. 2 km. Ved den lille gulkalkede kirke drejer du til højre (følg skiltet "Lindet") og fortsætter på Rosningevejen ca. 300 m hen til Vesterborg Sø. Her ligger Ursula Behrle på din højre hånd.

Fra Jylland eller Fyn tager du motorvej nr. 9 ved Odense og sætter over med færgen Spodsbjerg-Tårs. Fra Tårs følger du landevejen (nr. 9) mod Maribo/Nykøbing F, til du ser skiltene "Vesterborg" og "Svinsbjerg". Her drejer du til venstre og fortsætter som beskrevet ovenfor. 

Til Hørlandsgaarden:

Fra København kører du pÃ¥ E47 mod Rødby gennem Guldborgsund-tunnelen og videre, stadigvæk mod Rødby, indtil frakørsel 48. Her følger du vejen til Nakskov (nr. 9). Efter ca. 5 km drejer du til venstre, mod Søllested. I Søllested ligger Hørlandsgaaarden lige ved den første rundkørsel.  

Fra Jylland eller Fyn tager du motorvej nr. 9 ved Odense og sætter over med færgen Spodsbjerg-Tårs. Fra Tårs følger du landevejen (nr. 9) mod Maribo/Nykøbing F, til du ser skiltet "Søllested". Her drejer du til højre. I Søllested ligger Hørlandsgaarden lige ved den første rundkørsel. 

Links

Hørlandsgaarden (Bed & Breakfast)
Hotel Skovridergaarden
Det Hyggelige Hus (Bed & Breakfast)
Lolland Bed & Breakfast
Turistinformation Lolland-Falster
Knuthenborg Safaripark
Lalandia
Gallerier, Kunsthåndværk osv.
Vestlollands Golfklub

 

Webdesign: pjweb.dk 2006

    Ursula Behrle  ·  Rosningevej 10  ·  DK-4953 Vesterborg  ·  tlf.: +45 5493 9303  ·  info@tyskkursus-danskkursus.dk